Γενικοί όροι χρήσης

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος .
Εφόσον προχωρήσετε στην πραγματοποίηση της παραγγελίας σας ,αποδέχεστε τους όρους χρήσης του καταστήματος μας omorfoskipos.com .To omorfoskipos.com έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές των προϊόντων αλλά δεσμεύεται ότι θα εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονται στην σελίδα μας .
Τα προϊόντα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είναι διαθέσιμα , ειδάλλως αναγράφετε η ένδειξη κατόπιν παραγγελίας .
Στην σπάνια περίπτωση όμως που το απόθεμα μας δεν επαρκεί , ή έχει γίνει κάποιο λάθος στην αποθήκη μας ,θα επικοινωνήσουμε την επόμενη εργάσιμη άμεσα μαζί σας , να σας πληροφορήσουμε για την ημερομηνία παραλαβής του ή διαθεσιμότητας τους .
Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις αποστολών για τις οποίες ευθύνεται η μεταφορική εταιρία ή οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Σε αυτή την περίπτωση άμεσα πρέπει να μας ειδοποιήσετε .Το omorfoskipos.com κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με :
1)Για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη . Την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας μέσω της εταιρείας courier.
2) Για νέα προϊόντα που προσφέρονται από το κατάστημα μας .
3) Για ειδικές προσφορές του καταστήματος μας .
Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του omorfoskipos.com για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω.