Καλώς ήλθατε
ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΗΠΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα φυτώρια ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΗΠΟΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην περιοχή της Πρέβεζας σε μια έκταση 10.000 τ.μ.Στο φυτώριο μας παράγονται και καλλιεργούνται σε κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης, πάρα πολλά είδη φυτών εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες εταιρείες του χώρου, διαθέτουμε διάφορα προϊόντα φυτοτεχνίας , όπως ( λιπάσματα, γλάστρες, μεταλλικές βάσεις, χώματα, βότσαλα, πέργολες κ.λ.π). Επίσης αναλαμβάνουμε την μελέτη, κατασκευή και κάθε είδους συντήρησης κήπων. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών μας εντός και εκτός φυτωρίου.

Κατασκευές

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό για την μελέτη και κατασκευή αρδευτικών εγκαταστάσεων, βραχόκηπων , μπάρμπεκιου, αναλαμβάνουμε σπορές και την εγκατάσταση έτοιμου χλοοτάπητα

Συντήρηση

Για την μακροβιότητα ενός κήπου πέραν της σωστής κατασκευής (αρδευτικό σύστημα – μελέτες – φυτεύσεις – χώματα – αποστραγγιστικά κ.λ.π. ) πολύ μεγάλη σημασία έχει και η σωστή & τακτική συντήρηση. Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΗΠΟΣ διαθέτει τον απαιτούμενο εξοπλισμό από μηχανές και εργαλεία κήπου, τεχνογνωσία, έμπειρο προσωπικό, μεράκι, αγάπη και σεβασμό στο πράσινο για να είναι ο κήπος σας στα επιθυμητά επίπεδα

Φυτώριο

Στις εγκαταστάσης του φυτορίου μας παράγουμε περισσότερα από 80 είδη ανθοφόρων εποχιακών φυτών από σπόρο η μόσχευμα για κήπους και γλάστρες σε άριστη ποιοότητα.

Μελέτες

Εκμεταλλευτείτε την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας τον μεγάλο κύκλο εργασιών μας και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση μελέτης στον χώρο σας και με σύγχρονο λογισμικό θα σας παρουσιάσουμε λύσεις και προτάσεις για τις ανάγκες σας. Στον Όμορφο Κήπο θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε εικονικά στον κήπο σας και να δείτε το αποτέλεσμα και την ποιότητα της δουλειάς μας, έτσι θα είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα.

Αρωματικά φυτά – Βότανα

Μεγάλη ποικιλία αρωματικών φυτών και βοτάνων

Portfolio

Δείτε τις δουλειές μας.

Εργο 1

Φύνικας

Έργο 2

Βραχόκηπος

Έργο 3

Κατασκευή Πέργολας

Έργο 4

Ξενοδοχείο daLUZ boutique hotel

Έργο 5

Κατασκευή barbeque

Έργο 6

Χλοοτάπητας

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Κόκκινο Σκαθάρι

Περισσότερα

Ευκάλυπτος Camaldulensis

Περισσότερα

Ευκάλυπτος Μelliodora

Περισσότερα

Διαβάστε όλα τα νέα μας εδώ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2º χλμ. Ε.Ο. Αρχάγγελου - Λούρος, ΤΚ 48100

Τ: 2682 051787

Μ: 6937 376739

E: omorfoskipos1@gmail.com

Ω: Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 AM to 5:00 PM